Skødeskrivning og tinglysning – sådan finder du en billig boligadvokat til opgaven

By:

Er du på jagt efter en billig boligadvokat, som kan hjælpe dig med skødeskrivning og tinglysning, så kan du f.eks. søge online. De fleste boligadvokatfirmaer har i dag en hjemmeside, hvoraf det fremgår hvilke ydelser de leverer, og hvad priserne er. Nogle boligadvokater tilbyder også faste priser, hvilket er en fordel for dig, for så ved du på forhånd, hvad du kommer til at betale.

Hvorfor hyre en boligadvokat til skødeskrivning?

Du kan godt vælge at lave skødet selv, for der er ingen regler om, at det skal være en juridisk fagperson, men fordelen ved at vælge en boligadvokat er, at vedkommende har erfaringen og den viden, der skal til, for hurtigt og effektiv at kunne udarbejde et skøde korrekt. Du kan ligeledes få hjælp til tinglysning, og dermed er du helt sikker på, at alt parpirarbejde og formaliteter falder på plads. Når boligadvokaten har lavet skødet, så skal du godkende det med NemID, og så bliver det tinglyst. Når skødet er tinglyst, har du dokumentation for, at den nye bolig, du har købt, er din, og sælger kan ikke bare sælge boligen videre til en anden.

Skødeskrivning i andre livssituationer

Der kan være andre livssituationer, hvor du har behov for en boligadvokats hjælp til at lave et skøde. Det kan være i forbindelse med en skilsmisse, hvor den ene af jer køber den anden ud, og dermed skal der laves et skøde, hvor der står, at enten du eller din tidligere ægtefælles nu ejer hele boligen. Det kan også være, at du har besluttet at lave en familieoverdragelse af bolig eller virksomhed, og i den forbindelse skal der ligeledes udarbejdes og tinglyses et skøde. Det samme gælder, hvis der f.eks. sker ændringer af ejerandele. Hos eBoligadvokat.dk/skoede finder du billige og faste priser på skødeskrivning, som imødekommer alt hvad du har behov for af professionel hjælp.

Posted in: skøde