Skal du sende en pakke til USA?

By:

At sende pakker udenlands kan virke helt uoverskueligt, men faktisk er det slet ikke så svært. Ikke engang hvis pakken skal oversøisk. Skal du sende en pakke til USA, Australien, Afrika eller eller et helt fjerde sted, og er du i tvivl om, hvordan du skal gribe den an? Så læs med her, hvor vi dykker ned i emnet og finder ud af, hvordan du nemmest og billigst kan sende dine pakker til udlandet.

Vælg en god leverandør

Når du skal sende en pakke til udlandet, hvadenten det er til Europa eller endnu længere væk, så er der en række forskellige leverandører på markedet, du kan vælge imellem. De enkelte leverandører har forskellige forbehold, regler og priser, og derfor er det en god idé, at bruge lidt tid på at sætte sig ind i, hvem der er bedst at vælge.

For at det ikke skal blive et stort og omstændeligt arbejde at undersøge priserne, kan du med fordel gøre brug af tjenesten pakke.dk, der hjælper dig med at sammenligne de forskellige virksomheder gennem deres prisberegner.

3 forskellige kategorier

Uanset om du sender din pakke som privatperson eller virksomhed, så har du op til tre forskellige muligheder, når den skal sendes:

1) Økonomi. Det kan for eksempel være PostNord Labels, der afleverer din pakke i en pakkeboks eller på et afhentningssted.

2) Standard. Her hentes pakken hos dig af leverandøren, hvorefter den køres til en central og sendes videre til den adresse, du har angivet.

3) Ekspres. Hvis du har brug for en hurtig forsendelse, så er det denne mulighed, du skal vælge. Din pakke kan være på den anden side af Atlanten i løbet af 24 timer.

Uanset hvilken leveringsform du vælger, så sørg for at sætte dig grundigt ind i reglerne for navn, adresse m.m., så du ikke overser et punkt. Mange selskaber ønsker eksempelvis, at modtagerens mailadresse er noteret på forsendelsen.

Posted in: pakke til usa