Renover dit gamle badekar med en emaljering

By:

Er badekarret i dit badeværelse slidt, skjoldet og uappetitligt? Så har du sikkert overvejet at skille dig af med det. Men her bør du tænke dig om en ekstra gang og overveje om ikke det er bedre at lade badekarret renovere.

Dit gamle badekar kan føje værdi til din bolig

Selv om du ikke selv nyder lange, varme karbade kan dit slidte og nussede badekar faktisk være guld værd – i overført betydning. Det kan nemlig efter en grundig istandsættelse vise sig at udgøre et decideret aktiv for din bolig.

Med et badekar i eget badeværelse har du et helt særligt kort på hånden i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. Mange bolig købere spørger nemlig specifikt efter huse og lejligheder med badekar. Disse bliver der længere og længere imellem på det danske boligmarked idet mange bolig ejere vælger at skrotte deres badekar når de bliver for grimme.

Derfor er en bolig med badekar i høj kurs. Og af samme grund bør du undersøge alle muligheder for at sætte det gamle badekar flot i stand i stedet for at skrotte det.

Hvordan sætter man et badekar i stand?

En renovering af et badekar foregår ved en proces som kaldes reemaljering. Denne skal udføres af en badekarsmaler som er i besiddelse af de rette remedier og materialer til dette formål. Til gengæld tager proceduren ikke mere end omkring fire timer, og er en hel del billigere end en udskiftning af badekarret.

Allerede efter et døgn er dit badekar så godt som nyt. Og så kan du glæde dig over at have føjet værdi til din bolig uden at have brugt store summer derpå.

Hvem kan hjælpe mig med at renovere badekarret?

Hos Emaljespecialisten kan du altid få et godt tilbud på emaljering af badekar. Klik ind og læs mere på Emaljespecialisten.dk

Posted in: emaljering