Lamper til hjemmet og til arbejdspladsen

By:

Belysningen betyder utroligt meget for, hvorledes vi opfatter et rum – eller, for den sags skyld, et helt hjem. Du kender måske fornemmelsen af, at bestemte lys kan være virkelig generende for øjnene og for dit generelle velbefindende. Dårlige lysstofrør, som desværre ofte anvendes som billige lyskilder i skoler og institutioner samt på visse arbejdspladser (såvel kontor landskaber som industrihaller), er langt fra det bedste valg, når det handler om at skabe et optimalt miljø, set fra et mental hygiejnisk synspunkt. Her skal der lamper af høj standard til for at skabe de mest vellykkede rammer for såvel læring som produktion og kreativitet. Og derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten, når du skal vælge lamper til såvel dit hjem, dit kontor miljø, eller den institution, du er leder for.

Lækkert og inspirerende arbejdslys med arkitektlamper

Der er flere grunde til, at de klassiske arkitektlamper lader til at være kommet for at blive. For det første er de både kønne og funktionelle. En arkitektlamper leverer den rette type lys til såvel tegning som lektielæsning, til stilskrivning og blækregning, og til fordybelse i bøger og kompendier. Samtidig er arkitektlampen så fikst indrettet, at den kan spændes fast til bordkanten med en skruetvinge, eller stå i en tung fod. Med andre ord: Den perfekte lampe til børneværelset, fra det øjeblik, barnet begynder i skolen.

Loftlamper til kontor og institution

Og du behøver heller ikke længere at ty til de udskældte lysstofrør for at få billig belysning af arbejdspladsen. Med moderne sparepærer og LED lyskilder skærer du betragteligt i energiforbruget. Og moderne lamper er designet til at få det blødeste og mest behagelige lys ud af disse lyskilder. På andlight.dk finder du loftlamper, væglamper, gulvlamper, bordlamper, arbejdslamper og lamper til børne- og badeværelset fra flere kendte designere – danske som internationale – til fornuftige priser.

Posted in: lamper