Kunne du bruge dit forbrugslån til at spare op i stedet?

By:

Hvis du lige kort lukker øjnene og ser for dig, at der dumper en masse penge ned i skødet på dig, hvad er så noget af det første, du har tænkt dig at gøre med de penge?

En mulig antagelse er nok, at selvom du eventuelt er et af de mest sparsommelige mennesker i verden, så ville du da bruge bare nogle af de penge på noget tant og fjas, når du nu har muligheden.

Det ville jo være lidt for kedeligt bare at komme til så mange penge, og så vælger man at afbetale noget gæld, spare dem op eller generelt bruge dem til at lægge til side.

Sådan noget ville ældre mennesker måske gøre, fordi de ikke er vant til at komme fra et liv, hvor man lige pludselig har så mange penge, så man vælger at bruge dem meget, meget fornuftigt.

Dette eksempel er nok mere tiltænkt, hvis man vinder i lotto, men hvad nu hvis du tog et lån, kunne du så finde på at spare de penge op?

Et forbrugslån kan blive starten på en større investering

Langt, langt de fleste mennesker tager jo et lån, fordi de skal bruge pengene på noget konkret, og selv et forbrugslån uden et givent formål på noget konkret skal gerne spenderes, så man sætter samfundshjulene i værk og får landets økonomi til at løbe rundt.

Men det kan jo tænkes, at du finder et forbrugslån lige nu til mange fordele såsom hos https://ikanobank.dk/kampagnesider/forbrugslaan , og så tager du det lån med det samme, fordi det er sådan et godt lånetilbud.

Dog står du ikke konkret og skal bruge dem til noget, så du sparer dem op foruden at lægge en konkret plan for, hvordan du tænker i fremtiden at betale dem tilbage.

Dette er jo også en mulighed at bruge et lån på.

Posted in: Forbrugslån