Kend dine nye medarbejdere i forvejen med et Try & Hire forløb

By:

Når du skal hyre nye medarbejdere til din virksomhed, kan det godt føles som lidt af et sats. Du har jo kun haft en eller få samtaler med vedkommende, og det kan vise sig, at de er meget anderledes i virkeligheden, end da du talte med dem. Derfor kan det være rart for dig, at du først prøver en person af, inden du fastansætter vedkommende. Det er jo dyrt, hvis du er nødt til at fyre vedkommende og finde en ny. 

Derfor kan det være en god ide, at du prøver et Try & Hire forløb, der er en mulighed gennem et vikarbureau. Der står de for at finde nogle egnede kandidater, og du vælger så den, som du synes bedst om. Derefter arbejder vedkommende hos dig i tre måneder som vikar. Både du og vikaren har mulighed for at ende ansættelsen med bare en dags varsel. Når de tre måneder er gået, kan du fastansætte vedkommende, hvis du synes, at I passer godt sammen. 

image

Hvilke vikarbureauer kan stå for Try & Hire? 

Leder du efter et vikarbureau i Vejen eller omegn, der kan stå for Try & Hire, kan du for eksempel se nærmere på dkvikarservice.dk. Det er nemlig lige præcis sådan en mulighed, som de giver dig. De har stor erfaring med at finde vikarer inden for byggeri, produktion, lager og nedrivning. Hvis det er en af de brancher, som du mangler ansatte inden for, vil de derfor hellere end gerne hjælpe dig. 

Når du kaster dig ud i et Try & Hire forløb, fortæller du selvfølgelig vikarbureauet, hvad du leder efter både i forhold til kvalifikationer og personlighed. Det er jo vigtigt, at det er en medarbejder, der kan svinge med de andre i virksomheden. Hvis de ikke kan det, kommer det jo til at skabe en underlig stemning. Det har du også mulighed for at vurdere under jeres Try & Hire forløb.