Hvilke døre skal du vælge til dit hjem?

By:

advertorial

Hvis du skal i gang med at lede efter døre til dit hjem, så står du overfor en lidt svære beslutning. For en dør er ikke bare en dør. Døre skal vælges med omhu, og de skal være i god kvalitet, så du ikke skal have dem udskiftet snart igen. Du kan læse med i dette indlæg, hvor vi vil komme omkring forskellige døre, som du kan vælge til dit hjem. 

 

 

1. Trædøre

Træ er et meget almindeligt valg til boligindretning, fordi det er attraktivt og ekstremt holdbart. Det første, du skal gøre, hvis du vælger trædøre, er at vælge den rigtige træsort. Eg og mahogni er perfekte til dette formål, da de tilbyder både holdbarhed og et pænt udseende. Trædøre er tidløse, og vil altid være en sikker vinder. Hvis du overvejer at vælge trædøre, så skal du vurdere om de rent faktisk passer til dit hjem. Hvis du f.eks. bor i et stort moderne kassehus med mange vinduespartier, så kan trædøre måske godt falde lidt igennem. Her kan du f.eks. vælge glasdøre.

 

2. Dobbelte terrassedøre

Dobbelte terrassedøre er ofte et populært valg for familier med børn. De giver meget adgang og meget naturligt lys ind i din stue. Dobbelte terrassedøre er et godt valg, hvis du har brug for at få meget adgang, fordi de åbner begge veje og samtidig er sikre, så du kan holde øje med børnene, mens de leger i haven. Du kan også få monteret persienner i dørene for at forhindre nysgerrige blikke i at kigge ind.

 

3. Foldedøre

Foldedøre er også en mulighed, fordi de sparer en masse plads. Hvis din gang f.eks. er smal, kan det være, at foldedøre kan give dig mere plads at gøre med. Foldedøre opbevares nemlig fladt mod væggen, når de ikke er åbne, hvilket betyder, at der ikke går meget plads til spilde. Foldedøre kan også bruges til at lysne dit hjem op, fordi de lukker masser af naturligt lys ind. Foldedøre kan bruges i næsten alle rum, herunder badeværelser og køkkener.