Frisør Pii – bliv klippet i afslappende omgivelser hos miljøvenlig frisør

By:

I Ballerup finder du den bæredygtige Frisør Pii, som byder kunder i alle aldre velkommen til en behagelig frisøroplevelse. Hos Frisør Pii får du en personlig rådgivning og individuel behandling af professionelle og dedikerede frisører, som altid er opdateret på den nyeste viden og de nyeste trends, og som kan give dig en behandling af høj kvalitet. Der vil blive taget udgangspunkt i dine ønsker og behov for at finde frem til det udtryk, som passer bedst til din stil og hårtype. Du kan også få professionel rådgivning til pleje og styling af dit hår, således at din nye frisure holder længst muligt. 

Klip og behandlinger i høj kvalitet til individuelle priser

Som kunde kan du vælge mellem dameklip, herreklip eller børneklip, og priserne fastsættes alt efter den individuelle behandling, som du eller dine børn får. Du finder en vejledende prisliste på hjemmesiden https://www.frisorpii.dk/ballerup/, og her kan du også lære mere om de kurbehandlinger, som Frisør Pii tilbyder. Uanset om det er klip, vask, føn, farvning eller kurbehandling, du har behov for, så kan du være sikker på, at du får meget kvalitet for pengene. Frisør Pii tilbyder desuden rabat til studerende hver dag mellem klokken 10-14, og salonen er åben for alle slags kunder hele dagen. Som medlem af den internationale frisørorganisation Intercoiffure lever Frisør Pii op til en række høje standarder, og salonen har fokus på høj kvalitet både fagligt og menneskeligt. Salonen bestræber sig på at tilbyde de bedste hårprodukter på markedet, både hvad angår effektivitet og miljøvenlighed.

Inspiration til en ny frisure og nem booking

Hos Frisør Pii kan du altid få inspiration til en ny frisure ved at komme forbi salonen og tale med de dygtige frisører. Du kan også få foretaget en analyse af din hårtype for at se, om håret mangler f.eks. fugt, proteiner eller lignende. På baggrund af analysen bliver du anbefalet de produkter, som vil være til størst gavn for dit hår og give det fylde og glans. Du kan altid nemt booke en tid hos Frisør Pii via hjemmesiden.

Posted in: frisør