Forførende og eksklusive bh sæt – find dem online

By:

Skal din undertøjsgarderobe være komplet, er det vigtigt, at den også indeholder lidt til husarerne – som man siger. Dette betyder i praksis, at du bør supplere din beholdning af hverdags trusser og toppe med lækkert og forførende lingeri. Lingeri er en fælles betegnelse for undertøj, strømper og accessories, som er lidt ud over det sædvanlige. Og inden for lingeri må bh og trusser anses for at være den absolutte basis.

Det er således et must for dig som selvbevidst og feminin kvinde, at du har mindst et forførende og frækt bh sæt – det vil sige, en bh med matchende trusse – i din garderobe – til de helt særlige lejligheder!

Hvordan finder jeg den rette bh?

Hvis du ikke går med bh til daglig, kan du altid få en ekspedient i en undertøjsbutik eller lingeri afdeling i et stormagasin til at tage dine mål. Du skal bruge din skålstørrelse og dit bustemål – det vil sige, omkredsen af din brystkasse under brysterne – så er du godt på vej. Hernæst skal du bestemme dig for en model.

Der findes flere forskellige varianter af den klassiske bh. Hvis du ønsker den ultimative facon på dine bryster, skal du vælge en bh med vattering (padding) og bøjle, som former og støtter brystet, og måske samtidig er forsynet med elegante blonder eller anden pynt.

Hvis du ønsker større bevægelses frihed og bedre komfort i forbindelse med aktivitet, kan du vælge en bralette, som er den bøjleløse variant af bh’en. Og hvis du ønsker ekstra støtte til den store barm, vil en full cup bh kunne yde denne til perfektion.

Hvor finder jeg de flotteste bh sæt i høj kvalitet?

Hos Love Lingeri kan du i den online shop finde et bredt og velassorteret udvalg af bh sæt i alle størrelser, farver og modeller – se dem på love-lingeri.dk

Posted in: bh