Få hjælp til professionel alkoholbehandling

27 december 2020 Astrid Pedersen

Har dit drikkeri taget til over det seneste år, og har du oparbejdet en vane med at drikke jævnt hen over de fleste af dine vågne timer? Så er en alkoholbehandling på et misbrugscenter nærliggende for dig.

Hvorfor gå i alkoholbehandling?

Måske tænker du at det ikke er nødvendigt med professionel hjælp for at lægge flasken på hylden. Du kan jo holde op med at drikke når som helst. Desuden er der ikke noget problem forbundet med dit alkohol forbrug. Alting fungerer jo, og du kan passe dit arbejde og dine familiære forpligtelser i et ok omfang.

Det er her du bør tage et reality check. En stor del af misbrugets natur består i fornægtelse – her under selvfornægtelse. Det er muligt at du bilder dig selv ind at alt er godt med familie og job. Men du ser muligvis ikke hvorledes dine nærmeste familiemedlemmer går på listefødder omkring dig, eller mærker kollegernes bekymring over din tilstand.

Dertil kommer at du muligvis fungerer lige nu. Men hvad med om et år, når forbruget er taget til og du måske drikker endnu mere?

Med hensyn til at lægge flasken på hylden ved du sikkert godt inderst inde at det vil være en tæt på umulig opgave. Selv om du skulle have viljestyrke nok til at kvitte alkoholen cold turkey vil du hurtigt mærke hvorfor. De tømmermænd, du måske kan huske fra dengang du ikke drak uafbrudt, tåler ingen sammenligning med de smerter og den følelsesmæssige haglstorm du vil opleve under alkohol abstinenser. Og alene af den grund bør du opsøge professionel hjem når du skal ud af dit alkoholmisbrug.

Lad Behandlingscenter Stien hjælpe dig til ædruelighed

Du kan med stor fordel kontakte en af de professionelle misbrugskonsulenter hos Behandlingscenter Stien som kan hjælpe dig ud af din grimme og farlige vane. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk

Flere nyheder