Få hjælp til at ændre navn på din virksomhed

05 oktober 2016 Emilie Jacobsen

Overvejer du et nyt navn til din virksomhed? Men virker det som en helt uoverskuelig proces? Så kan det være en god ide at få en advokat til at hjælpe dig. Advokaten kan få alt det juridiske i processen til at glide hurtigt og smertefrit. På den måde kan du nemt få et nyt navn til din virksomhed. 

Hvis du bor i Kolding eller omegn, kan du nemt finde en advokat Kolding, der kan hjælpe dig. Det er hverken noget, der er dyrt, eller behøver at tage lang tid. Du kan for eksempel kontakte Hviid Advokater, der har stor erfaring på området. 

Der kan være mange grund til, at du gerne vil have et nyt navn til din virksomhed. Det kan være, at du gerne vil have et mere internationalt navn. Navne med æ,ø og å kan være svære for personer uden for Skandinavien at udtale. Det kan derfor være smart at få et mere internationalt navn, hvis du satser på et internationalt marked. 

Det kan også være, at du oprindeligt gav virksomheden dit eget navn. Hvis du nu har en masse ansatte i virksomheden, kan det være rart, at du med virksomhedsnavnet kan signalere, at I ikke længere er en lille virksomhed med bare dig som ansat. 

Det kan også være, at din virksomhed har skiftet fokus. Hvis du hedder noget, der har at gøre med det, din virksomhed plejede at lave, kan det være en god ide at finde et nyt navn. På den måde kan du tiltrække nogle flere kunder til virksomheden, når de ved, hvad du laver. 

Måske valgte du bare forkert til at starte med. Det kan være, at du fandt et navn, som du syntes, lød rigtig godt, men at der nu ikke er nogen, der kan finde ud af at udtale det. Det kan også være, at det bare ikke var det helt rigtige alligevel. Måske er der bare dukket et andet navn op, der passer bedre. 

Lige meget hvad din grund til at skifte navn er, kan du få hjælp til processen af en dygtig advokat. Din advokat kan hjælpe dig med at udfylde alle de relevante papirer, så processen hurtigt bliver sat i gang. På den måde kan du nemt få det hele overstået og komme til at arbejde i en virksomhed med et nyt navn. 

Det kræver dog som regel noget forberedelse for en virksomhed at skifte navn, da både skilte, visitkort og så videre også skal have det nye navn. 

Flere nyheder