Få den bedste behandling hos din lokale øjenlæge

By:

Synssansen er måske den vigtigste sans, vi som mennesker besidder. Det er meget vigtigt, at man passer godt på sine øjne, hvis de skal holde hele livet. Og derfor er det en rigtig god idé på regelmæssig basis at se en dygtig øjenlæge, som kan diagnosticere diverse dårligdomme i de tidlige stadier, og dertil sørge for, at man har de rette briller eller kontaktlinser.

Vibenshus Øjenklinik – din øjenlæge i København

Leder du efter en dygtig øjenlæge, som kan følge dig på fast basis, bør du vælge en øjenklinik med en vis stabilitet. Vibenshus Øjenklinik er en veldrevet klinik med central beliggenhed på Østerbro i København. Øjenlæge Sven Johansen driver den populære øjenklinik, som har en række speciale områder svarende til øjenlægens egne kompetencer. Herunder kan nævnes undersøgelse, behandling og opfølgning af sygdomme på horn- og bindehinde, for eksempel infektion i hornhinden samt øjentørhed og øjenallergi.

Den dygtige øjenlæge kan også diagnosticere og behandle sygdomme i øjenlåget (eksempelvis øjenlågskatar og bygkorn) samt diverse tårevejs sygdomme. Der ud over er det naturligvis muligt at blive undersøgt og udredt for almindelige dårligdomme så som grå stær og grøn stær, og øjenlægen kan også hjælpe dig, skulle du være ramt af skelen eller bygningsfejl med negativ indflydelse på dit syn.

Har du sukkersyge, er det særligt vigtigt, at du ser en øjenlæge på jævnlig basis, idet diabetes kan føre til forandringer i øjet. Som diabetiker er du samtidig særligt udsat for risikoen for nethindeløsning, hvilket er en ganske alvorlig tilstand.

Er du opereret for grøn stær, kan øjenlæge Sven Johansen fra Vibenshus Øjenklinik ligeledes hjælpe dig med laserbehandling mod efterstær, så dit syn kan blive skarpt igen. Og står du og skal bruge en synsattest, er klinikken ligeledes autoriseret til at udføre de påkrævede undersøgelser og vurderinger samt udstede selve attesten.

Du kan læse mere om klinikkens ydelser og ekspertise områder på vibenshusøjenklinik.dk

Posted in: øjenlæge