Din vej til hurtig og nem pakkeforsendelse

By:

Er du træt af, at det altid skal være besværligt og dyrt at sende pakker afsted? Med tiden er der blevet længere og længere mellem posthusene, der er altid lang kø og ikke mindst begrænset åbningstider. Men det behøver slet ikke at være så kompliceret. Pakke.dk gør det både lettere og billigere for dig at sende pakker afsted, så du slipper for alt besværet og tidsspild. De startede i 2012 og har i den grad formået at forbedre vilkårene for pakkepost – både i selve processen, men også på prisen. 

Få sendt din pakke afsted nemt og enkelt 

Pakke.dk har i den grad skabt et koncept, der er eftertragtet for både private og virksomheder. De gør det nemlig muligt, at man kan få sendt sin pakke lige derhen, hvor man ønsker – hvad enten det er på den anden side af gaden eller på den anden side af kloden. De sender til hele verden. Det eneste du skal gøre er at klikke ind på deres hjemmeside, hvor du finder deres nemme prisberegner på forsiden. Med nogle få klik kan du finde frem til, hvad det koster at få tilsendt lige netop din pakke. Udfra pris og hastighed kan du så vælge den metode, der passer bedst til din pakkeforsendelse og ønsker. Endnu en fordel er, at pakken afhentes på kundens adresse. Hele processen er derfor utrolig nem og overskuelig og kræver meget lidt af dig som kunde. 

Pakke.dk er konkurrencedygtige på prisen, men i den grad også volumen. De formår nemlig at sende pakkepost med betydelig større volumen i forhold til, hvad der normalt transporteres af pakker. Klik ind på deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om, hvad Pakke.dk kan tilbyde og deres mange fordele. Hvis du er i tvivl om det mindste, så er deres engagerede medarbejdere altid klar med god rådgivning og en hjælpende hånd.